aladinova-kuca.jpg   sabine-anita-i-martina.jpg   4d-kino.jpg    

Nakon nestrpljivog čekanja i kišnih dana dočekali smo i tu subotu 24.05.2008. godine kada smo krenuli za Gardaland, normalno pripremljeni za adrenalinu nismo mogli dočekati taj ulazak , kada smo se raširili bilo nas je svugdje i ovih osam sati je bilo malo da sve obiđemo isprobamo jer tu je toliko toga od adrenaline, do čarobnih kuća pa i za one najmanje koji su srcem željeli ići ali zbog visine nisu mogli iako su se pokušavali i na prste podići. Kada smo krenuli doma  svi su ukomirani , ispražnjeni i umorni i pozaspali su .

lijepi doživljaj a za drugi put su padale i neke jako lijepe želje da se posjeti , no za nas i naše članove željne adrenaline ništa nije nemoguće.

 petramartinaana-anita.jpg  atlantida.jpg  atlantida1.jpg   carobna-kuca.jpg   odmor-predsjednice.jpg   cekanje-u-redu.jpg   jozo-mare-josipatomo-ana-blazenka-jasna-martina-i-marko.jpg  petra-sabine-martina-i-anita.jpg  osvjezenje.jpg  sequvoia.jpg  martina-i-tomo-sequoia.jpg  bartol-i-ana.jpg  lorena-i-ema.jpg  tea-i-robin.jpg  manuel-i-melani.jpg   jolene-bannister-nika-piljan-tea-besic.jpg   gigo-i-nika.jpg  erik-i-milan.jpg  robin.jpg  borna-i-robi.jpg  djeciji-kutak.jpg

Share