U vremenu od 01.-07.04. 2010. godine u  Rovinju je  u organizaciji Judo kluba Uchimata Rovinj po treći put organiziran međunarodni judo kamp koji se održavao u hotelu ” Park”. Judo kamp su vodili priznati svjetski stručnjaci i osvajači svjetskih medalja Ben Spijkers 6. DAN – Nizozemska, Jenny Gal 5. DAN- Italija i Dave Martin 6. DAN – Engleska te Shinichi Takahashi – Japan. Na kampu su nazočili judoke iz Švedske, Rusije, Nizozemske, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hrecegovine, Češke te Hrvatske. Zahvaljujemo se gradonačelniku Rovinja Giovanni Sponzi koji je primio delegaciju međunarodnog judo kampa, te Turističkoj zajednici Grada Rovinja koja je dala potporu ovoj manifestaciji,  kao i Maistri – hotelu Park   na uvjetima koje su dali učesnicima judo kampa da se ugodnije osjećaju ( dvoranu, bazen, saunu i fitnes centar).

Naš klub je bio prisutan sa 25 članova kluba koji su radili po dva treninga dnevno, te vrijedno usvajali tehnike svjetskih majstora.

Dio učesnika judo kampa sa trenerima

Share
 

LJETNE PRIPREME – 2009. godine

ljetne-pripreme

Dana 10.08.2009. godine ( ponedjeljak) u 18,00 sati počinju pripreme za novu natjecateljsku sezonu na trening su OBAVEZNI DOLAZITI rođeni 1998 i stariji. Sa sobom nositi opremu za trčanje i plivanje. Svi ostali koje žele doći a nisu obvezni su dobrodošli. Treninzi se održavaju svaki dan osim subote i nedjelje, za vježbe u teretani dogovor na treningu.

Sastanak VALKANE ( kod spomenika između starog nogometnog igrališta i tenis igrališta) dolazak na trening 10 min. prije početka.

Share
 

Izlet Fratarski otok 2009/2

petra-hana-i-tea-fratarski-otok
Dana 02.08.2009. ( nedjelja) planiran odlazak na Fratarski otok. Polazak u 11,00 sati sa mola Bunarine ( ispred buffeta ” Bunarina”). Prijevoz brodom je 10,00 kuna u jednom smjeru , oni koji zakasne brod vozi svaki puni sat. Povratak planiran za 18,00 sati . Sa sobom ponijeti prema dogovoru ( nešto za roštilj ili sendviče ).
Za sve ostale informacije nazvati trenera. Svi su dobrodošli.

Share
 
© 2013 Judo Klub Pulafit